maanantai 9. heinäkuuta 2012

Suosikkeja ja uutuuksia


Naisten vaatteiden myydyin malli on yläkuvassakin oleva 
Asiakaspalautteen myötä malliin on päivitetty nyt myös XXL koko eli kokoja löytyy aina S koosta sinne XXL:n saakka. Liivimekko on vyötäröltä ja lantiolta "anteeksi antavaa" mallia, jonka vuoksi se on myös oma suosikkini. Tätä voi pitää sellaisenaan tai aluspaidan kera. Pituuden puolesta myös mekkona tai legginsien kanssa. Liivimekkoa on saatavilla myös 15 cm lyhyempänä, jolloin se sopii käytettäväksi myös ihan housujen kaverina. Ja toki voit valita itse resorikanttien värit sekä tehdäänkö helma kantattuna vai suorana. Kantattu helma tekee mekosta hieman "pussimaisen", kun kantti hieman kääntää helmaa.


Lasten vaatepuolella ihana uutuus on tämä 
Saimme JNY:ltä vielä heinäkuussa kuorman veloureita mm. Pilviä vihreänä, sinisenä ja mustana sekä violettia Tähtivelouria ja Viidakkovelouria. Ja näistä syntyy ihanan pehmoisia huppareita <3 Huppareissa on trikoolla vuoritettu huppu, hihansuissa resorit sekä muovihampainen vetoketju (saatavuuden mukaan rengasvetoketju).


Nosh Organicsin interlockista tulee muuten 
ihania bodyja
Tässä valekietaisumalli, jossa KAM 16 kokoiset muovinepparit (3 kpl) haaruksissa. Bodyt tulossa myyntiin verkkokauppaan, tilata voit jo nyt sähköpostilla.


Isosiskolle lähti niin ikään Nosh Organicsin interlockista tehty 
Päädyimme valkoisiin kantteihin, koska vaaleanpunainen ei väreiltää tähän sopinut, pinkkikin oli vähän "eri maata".


Tähtipipoja ei ole koskaan liikaa, vai onko...?  
löytyy punaisena, tukoosina, mustana ja keltaisena. Pipo on malliltaan hieman kurttu ja tehty kaksinkertaisesta trikoosta.

Jos tuntuu, että et löydä verkkokaupasta sopivaa kangasta tai vaatetta, ota rohkeasti yhteyttä royal-tuote@kaukonenoy.com niin etsitään ratkaisu toiveillesi!

Verkkokaupassa oleva kesätauko ei vaikuta Designed by royal-tuote malliston tuotteiden toimituksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti