lauantai 10. marraskuuta 2012

Jouluonodotus on alkanut...


Aloitamme Joulunodotuksen lisäämällä verkkokauppaan tuoteryhmän "Joulu" josta löydät jouluisia vaatteita niin pikkujouihin, joulujuhliin sekä aaton juhlintaan.

Tulossa on vielä harmaata velouria ja joustofroteeta, joista päivitämme vaatteteita myyntiin kankaiden saavuttua. Myös jouluiset applikaatiot tulevat myyntiin yksivärisiin vaatteisiin.


Myöskään huumoria ei ole unohdettu, vai mitä pidätte tästä tonttulippiksestä? Myös tonttuhuiveja sekä perinteisiä tonttulakkeja. Klikkaa ja tutustu täällä


Myös Lahjaidet kasattu yhden tuoteryhmän alle, täältä löydät myös lahjakortit. Lahjakortti toimitetaan tilaajan sähköpostiin kauniina pdf -korttina, joka voidaan tulostaa tai lähtettää eteenpäin sähköisessä muodossa.


Joululahjat voi pakata myös ekologisesti uudelleenkäytettävään puuvillaiseen Joulupussiin. Pussi suljetaan satiininauhoilla. Nauhat on ommeltu kiinni sivusaumaan, joten ne löytyvät myös seuraavan pakkauskerran yhteydessä!


Maanantaista alkaen pakkaamme myös kaikkiin tilauksiin pienen Joulutervehdyksen kiitoksena kuluneesta vuodesta.


Tänä vuonna viimeistään 14.12. klo 24 mennessä tuleet tilaukset pystymme varmuudella toimittamaan Jouluksi. Mikäli tämän jälkeen vielä kaipailet jotain tuotteita, kannattaa ehdottomasti kysyä vielä s-postilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti